Financovanie inovácií so zameraním na rizikový kapitál - Šoltésová, Klaudia, 1995-
Prehľad o rôznych zdrojoch financovania inovácií v spoločnosti so zameraním na využitie rizikového kapitálu na Slovensku a vo vybraných krajinách Európskej únie. Hlavné bariéry, ktoré obmedzujú inovačnú aktivitu podnikateľských subjektov. Rizikový kapitál v krajinách V4.