Assessing the Financial Situation of Czech Companies Based on Creditworthiness and Bankruptcy Models - Prachářová, Lenka
Bonitné a bankrotové modely ako metódy hodnotania finančnej situácie podnikov. Vhodné modely aplikovateľné pre české firmy a ich podmienky - bonitný model, index bonity a bankrotové modely.