Labor Productivity During the Crisis in Croatia - Michňová, Mária, 1996-
Analýza hrubého domáceho produktu, celkovej zamestnanosti a produktivity práce v Chorvátsku v období od roku 2000 do roku 2020. Vplyv hospodárskej krízy a koronakrízy na vývoj daných ukazovateľov.