Medzinárodné rozdiely dane z motorových vozidiel vo vybraných krajinách - Kopčáková, Janka, 1994-
Daň z motorových vozidiel a zmeny vyplývajúce z novelizácie Zákona č. 339/2020 Z. z. o prevádzke vozidiel v cestnej premávke v znení neskorších predpisov. Charakteristika dane a dane z motorových vozidiel. Daňové priznanie pre daň z motorových vozidiel.