Backtesting Taleb Ratio and Parkinson Volatility at Bitcoin Historical Prices 2017 - 2022 - Sieber, Jakub, 1992-
Preskúmanie volatility ceny Bitcoinu prostredníctvom spätného testovania s využitím Parkinsonovej miery volatility a Taleb Ratio. Identifikácia a analýza optimálneho investičného portfólia.