Úloha práva v postmodernej dobe pri ochrane nájomného bývania - Dulaková Jakúbeková, Denisa
Podpora a rozvoj bytovej politiky v štátoch EÚ. "Skutkový a právny stav" bývania v SR. Novelizácia Občianskeho zákonníka č. 509/1991 Zb. Nájomné bývanie v SR "de lege ferenda".