Pôsobnosť hlavného kontrolóra obce pri kontrole majetku - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika pôsobnosti hlavného kontrolóra obce právnických osôb, v ktorých má obec majetkovú účasť a iných osôb, ktoré nakladajú s majetkom obce alebo ktorým bol majetok obce prenechaný na používanie.