Právna úprava štatútov obcí - Ukropec, Anton
Právna úprava štatútov obcí, náležitosti štatútov a niektorých často sa vyskytujúcich nedostatkov v štatútoch obcí. Odporúčania, ako môžu obce zosúladiť svoje štatúty s platnou legislatívou.