Ekomodulácia a opakovane použiteľné výrobky - Vargová, Ľubica
Ekomodulovanie poplatku pre výrobcu ho má motivovať k výrobe efektívnejšie recyklovateľných obalov a výrobkov. Možnosti nastavenia ekomodulačného vzorca. Príklady krajín EÚ. Predchádzanie vzniku odpadov. Výnimka z vyhradeného výrobku.