Biologická kvalita kompostu rozmenená na drobné - Lukáňová Balák, Lucia
Kompost ako nevyhnutnosť a podstata z pohľadu biocirkularity a trvalej udržateľnosti. Kompost je nevyužitý zdroj biodiverzity pôdneho života. Má v sebe silu a schopnosti zmeniť náš svet k lepšiemu množstovm uhlíka, naviazaného na pôdu, množstovm vody, zadržanej v krajine a chutnými potravinami, bohatými na živiny. Zdroje výhod, vyplývajúce z kvality kompostu a riziká kompostovania.