Oslobodenie od DPH pri dodaní tovaru a služby v roku 2022 - Válek, Juraj, 1981-
Podľa zákona o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z. z. oslobodenie od dane je pri dodaní tovaru pri ktorom nebola odpočítaná daň a pri dodaní tovaru zdaniteľnej osobe, ktorá uľahčuje dodanie tovaru, ako aj dodanie tovaru z tuzemska do iného členského štátu, a dodanie tovaru a dodanie služby, ak spĺňajú zákonom stanovené náležitosti.