Novela zákona o Environmentálnom fonde - Balog, Boris
Novelizácia zákona č. 66/2002 z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 587/2004 Z. z. o Environmentálnom fonde a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.