Profesní a studijní zaměření generace Z - Frombergerová, Anna
Študijné a profesijné zameranie dnešných študentov. Charakteristika generácie Z a jej správanie v rôznych prostrediach. Na čo slúži kariérne poradenstvo. Ako sa študenti rozhodujú o svojej budúcnosti.