Využitie moderných technológií pri objektivizácii hodnotenia písomného prejavu študentov - Halašová, Darina, 1954-
Problematika hodnotenia písomného prejavu študentov, keďže napriek tomu, že sa v súčasnosti písanie považuje za vysoko užitočnú komunikačnú zručnosť, pre veľkosť tried a časovú náročnosť spätnej väzby sa jej rozvíjaniu nevenuje dostatočná pozornosť, čo však môžu zmeniť moderné komunikačné nástroje, ktoré by sa mohli začleniť do procesu vzdelávania. Analýza online výučby počas pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, s cieľom zistiť, ako jeden z takýchto nástrojov môže prispieť k zlepšeniu písomných zručností študentov. Výsledky ukazujúce, aké sú možnosti využitia online editora pri hodnotení písomnej zručnosti študentov.