Digitalizácia - významný začiatok éry transformácie účtovníctva v zmysle trvalo udržateľného rozvoja - Lovciová, Kornélia, 1983-
Digitalizácia ako kľúčová oblasť verejnej politiky a jej vplyv implementácie do spoločnosti v súvislosti s právnou úpravou v oblasti účtovníctva. Digitalizácia finančnej správy v Slovenskej republike - digitalizácia podľa Plánu obnovy a rozvoja SR a digitalizácia v oblasti účtovníctva.