Some Characteristics of Small Business and Family Businesseses - Mura, Ladislav, 1979-
Niektoré charakteristiky malých a rodinných podnikov ako významnej súčasti podnikateľského sektora. Všeobecné znaky malého a rodinného podnikania, ich osobitosti a špecifický charakter. Formy takejto podnikateľskej činnosti v slovenských podmienkach, pričom sa očakáva, že význam rodinných podnikov v ekonomikách s trhovým pilierom bude v budúcnosti narastať.