Rozvoj digitálneho občianstva - Schmidt, Peter, 1968-
Trendy chápania digitálneho občianstva a princípy a fungovanie ľudí vo virtuálnom svete. Kompetentnosti nevyhnutné pre učenie sa, vyučovanie a vedenie v digitálnom veku. Faktory určujúce učenie a efektivitu vzdelávania. Plán efektívneho využívania digitálneho občianstva v školách a v bežnom živote.