Evaluation of Economic Indicators of Small and Medium-sized Enterprises in the Slovak Republic after the Outbreak of Coronavirus Crisis - Belanová, Katarína, 1978-
Vývoj ekonomických ukazovateľov malého a stredného podnikania v Slovenskej republike v kontexte dopadov COVID-19 v roku 2020. Makroekonomické prostredie v roku 2020. Tempo rastu hrubého domáceho produktu.