Aktuálne k daňovému bonusu na zaplatené úroky - Jarinkovičová, Valéria
Vyčíslenie potrebných údajov na ciele daňového bonusu na zaplatené úroky podľa zákona o dani z príjmov v prípade zmlúv o úveroch na bývanie uzavretých v roku 2022, na základe údajov o výške priemernej mesačnej mzdy zamestnanca v hospodárstve Slovenskej republiky za rok 2021 od Štatistického úradu Slovenskej republiky. Právna úprava daňového bonusu na zaplatené úroky a podstata daňového bonusu na zaplatené úroky, jeho výpočet a uplatnenie, s názornými príkladmi.