Smart Factory in Industry 4.0 - Képešiová, Zuzana
Príspevok prezentuje súčasný stav vo výskume a vývoji nových informačných a komunikačných technológií, riadiacich techník s využitím umelej inteligencie a riadiacich štruktúr. Popis aplikovania v priemyselných procesoch s dôrazom na nové trendy uvádzané v priemysle 4.0.