Robust Explicit Control of Complex Hybrid Discrete Processes - Kozák, Štefan
Článok sa zaoberá návrhom jednoduchého a efektívneho robustného explicitného riadenia komplexných hybridných systémov. Návrh a overenie algoritmov pre stabilné a nestabilné komplexné dynamické systémy s ohľadom na modely parametrov.