Analysis of the Interest of Students of the Republic of Serbia, As One of the Countries of the Western Balkans, Striving for Integration Into the EU in Private Sector Business Activities - Zorkóciová, Otília, 1954-
Zhodnotenie prieskumu realizovaného medzi vysokoškolákmi v Srbsku, zameraný na ich záujem a motiváciu začať po ukončení štúdia súkromne podnikať. Zisťovanie, či zameranie vysokoškolského štúdia študentov zodpovedá obsahu. Variabilné vzdelávanie a podnikanie - súkromné podnikateľské aktivity.