Financovanie športu z verejných prostriedkov v Slovenskej republike - Kučera, Jozef
Vymedzenie pojmu šport. Zdôvodnenie použitia verejných prostriedkov na financovanie športu. Systém financovania športu z verejných prostriedkov na Slovensku. Príklady financovania športu z verejných prostriedkov v rámci vybraných krajín Európskej únie. Komparatívna analýza vybraných systémov financovania športu.