Public Health Policy: Reduction of Obesity and the Risk of Diabetes Mellitus in the Czech Republic - Kovács, Radek
Behaviorálna ekonómia a zdravotná politika. Zdravotná politika a zainteresované strany. Možnosti redukcie obezity a rizika diabetes mellitus v Českej republike.