State Policy to Overcome Market Failures in the Field of Innovation - Tyurchev, Kirill
Problém zlyhaní trhu v inováciách a vládne riešenia týchto výziev. Neoklasické pozície súvisiace s oblasťou inovačnej politiky a Rakúska škola. Vytváranie inovačných klastrov v Rusku.