The Growing Importance of Sustainable Packaging Design - Gondárová, Jana, 1983-
Stratégia vybraných spoločností v rámci obehového hospodárstva, ako identifikovať nové, udržateľné obaly na potraviny, kozmetické a čistiace prostriedky. Používanie trvalo udržateľných obalov je príležitosťou na získanie konkurenčnej výhody medzi spoločnosťami, pretože spotrebitelia si všímajú neekologické správanie výrobcov a preferujú výrobky s obalmi, ktoré sú šetrné k našej planéte.