An Evaluation of Visegrad Group Business Environment - Mura, Ladislav, 1979-
Článok je zameraný na skúmanie a porovnanie vybraných ukazovateľov krajín Vyšehradskej štvorky s cieľom získať informácie o postavení krajín vo vzťahu k sebe navzájom. Cieľom je zhodnotiť ekonomickú situáciu krajín V4 (Slovensko, Česká republika, Maďarsko, Poľsko) na základe výskumu Doing Business a preskúmať zmeny za posledných päť rokov. Skúmajú sa ukazovatele začatia podnikania, platenia daní, získania úveru a riešenia platobnej neschopnosti.