Pre dodávateľské reťazce sú podstatné rýchlosť, kvalita a presnosť - Szmrecsányi, Tomáš
Pre dodávateľské reťazce môžeme systém skladovania prirovnať k reťazi. Vypadnutie jedného článku dokáže ohroziť celý systém fungovania. Pre skladovanie v potravinárstve ťažké povedať, čo je najpodstatnejšie.