Nový systém pedagogického vzdelávania vysokoškolských učiteľov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Novák, Jaromír, 1978-
Profesijný rozvoj vysokoškolských učiteľov a faktory podporujúce kultúru kvality na VŠ.