Vybrané aspekty reťazových obchodov vo svetle judikatúry Súdneho dvora EÚ (ešte) pred Quick Fixies - Schmidt, Peter
Reťazové obchody pred 1. januárom 2020. Miesto a okamih prevodu práva nakladať s tovarom ako vlastník a okolnosť, kto má právo nakladať s tovarom ako vlastník počas prepravy. Typy rozhodnutí Súdneho dvora EÚ vo veci reťazových obchodov. Predaj tovaru, preprava na účet, faktická držba tovaru a celkové posúdenie všetkých osobitných okolností.