Finančné sprostredkovanie a tzv. brokerpool - Slezáková, Andrea, 1980-
Model brokepool ako spôsob vykonávania finančného sprostredkovania. Zákon č. 186/2009 Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve. Podriadený finančný agent a samostatný finančný agent.