Organisational and Legal Position of Small and Medium-sized Enterprises in Slovakia - Mura, Ladislav, 1979-
Článok analyzuje postavenie malých a stredných podnikov na trhu z hľadiska ich organizačného a legislatívneho statusu. Je to dôležitý element, ktorý podstatne ovplyvňuje existenciu podnikov. Použitie štatistických a kvantitatívnych metód.