Balík návrhov v oblasti obehového hospodárstva na úrovni EÚ (2.) - Šimurka, Peter
Pokračovanie článku sa venuje iniciatíve pre udržateľné výrobky. Problematika ničenia nepredaného spotrebného materiálu, nové právo na informácie o trvácnosti a opraviteľnosti výrobkov. Zákaz enviromentálne klamlivých vyhlásení.