Nakladanie so stavebným a demolačným odpadom - Nichtová, Miroslava
Bežná prax v stavebnom sektore a nakladanie so stavebným a demolačným odpadom. Nedostatky a chyby stavebných firiem. Riešenia chýb nastavením správnych procesov.