Dopad pandémie COVID-19 na podnikateľskú aktivitu malých, stredných a rodinných podnikov - Mura, Ladislav, 1979-
Situácia v oblasti podnikateľskej činnosti malých, stredných a rodinných podnikov na Slovensku z pohľadu dopadov pandémie COVID-19. Aktivity podnikateľských subjektov operujúcich v sektore malého a stredného podnikania pomáhajúce zvyšovať podnikateľskú aktivitu. Dopad pandemickej situácie na zamestnávanie pracovných síl. Nerodinné a rodinné podniky a ich sklon k inováciám.