Relationship Between Digitalization Level and Modern HRM Practices - Jankelová, Nadežda, 1966-
Cieľom štúdie je preskúmať vzťah medzi využívaním moderných postupov v riadení ľudských zdrojov a úrovňou digitalizácie podniku. Na určenie úrovne digitalizácie autori zahrnuli inovatívne technológie orientované na zamestnancov ako nás ako zákazníkov, ktoré umožňujú digitálnu transformáciu obchodných praktík. Štúdia sa sústreďuje na oba parametre, v súčasnosti realizované, ako aj na požadovanú úroveň digitalizácie a využívania moderných postupov riadenia ľudských zdrojov.