Aktuálne problémy cestovného ruchu na Slovensku - Orban, Emanuel
Cestovný ruch ako interdisciplinárny fenomén. Človek ako významný tvorca kultúrnych hodnôt. Cestovný ruch a etnológia, sociológia, psychológia, politológia a marketing. Vplyv pandémie COVID-19 na cestovný ruch na Slovensku.