Zmeny v ekonomických nástrojoch na rok 2022 - Strážovská, Helena
Analýza ekonomických nástrojov pre rok 2022. Nové dane 2022, zavedenie režimov ZO, OTP, OP+, obete COVID-19 v r. 2021 na Slovensku a čiastkové výsledky zo sčítania obyvateľstva (rok 2021). Novela zákona o účtovníctve a novela zákona o DPH. Ekonomické výsledky Európskej únie a vývoj a prognózy ekonomiky na Slovensku. Zmeny pre spotrebiteľov v schválenej novele zákona o finančnej kontrole a audite a v zákone o účtovníctve. Možnosť zníženia výšky daní a iné prvky úspor.