Kryptomeny v slovenskej legislatíve - Slivková, Ivana
Kryptomeny sú v súčasnosti predmetom mnohých odborných, ale i laických diskusií. Zatiaľ čo mnohí považujú kryptomeny za bezpečný "investičnný" nástroj, pre niektorých sú kryptomeny len nereálny pojem virtuálneho sveta. Ako sa ku kryptomenám stavia slovenská legislatíva a v čom sa líši od tej európskej? Možno v blízkej dobe očakávať právnu reguláciu virtuálnych mien?