Vratné fľaše sú späť - Kapitán, Peter
Mierne rodiaci sa trend v oblasti kúpy piva. Mierny pokles predaja plechoviek a nárast predaja vratných sklenených fliaš. Záujem zákazníkov o prémiové značky, obrat aj v nealko pive. Hroziaci nárast ceny piva.