Bežných potravín predáme len štvrtinu - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s majiteľom Fajne potraviny, Dávidom Jakubom. Dané potraviny vznikli preto, aby uspokojili náročného zákazníka. Hlavnú časť sortimentu tvoria produkty od malých dodávateľov zo SR a zahraničia. Okrem toho sa rozširuje aj vlastná výroba košickej siete, ktorá chce prinášať iný pohľad na potraviny.