Managerial Decision-making in the Era of Industry 4.0 - Jankelová, Nadežda, 1966-
Normatívne a deskriptívne chápanie rozhodovania v kontexte adaptácie jednotlivých prístupov na zmeny v podnikateľskom prostredí. Adaptácia na technologický pokrok súvisiaci so štvrtou priemyselnou revolúciou. Manažérske rozhodovanie.