Akumulácia ľudského kapitálu nedávnych absolventov škôl v regiónoch Európy - Rehák, Štefan, 1974-
Vývoj rozdielov v akumulácií ľudského kapitálu v regiónoch Európy. Vývoj rozdielov v akumulácií ľudského kapitálu nedávnych absolventov škôl prostredníctvom údajov o priemernom počte rokov vzdelávania v NUTS2 európskych regiónoch od 2000 až po 2020.