Inflation Dynamics in the Czech Republic: New Evidence on the Cost-based Hybrid New Keynesian Phillips Curve - Szabó, Jakub, 1996-
Preskúmanie vplyvu inflačných očakávaní, oneskorenej inflácie, jednotkových nákladov práce, dovozných cien a skutočného efektívneho výmenného kurzu na dynamiku inflácie v Českej republike medzi rokmi 2000 a 2020.