Identifikácia potenciálne nezodpovedného správania sa spoločností voči správcovi dane - Schultzová, Anna
Problematika výberu daní a s ňou súvisiace daňové úniky. Relevantné faktory a posúdenie ich vplyvu na odhad pravdepoodbnosti nezodpovedného správania spoločností voči správcovi dane v jednotlivých odvetviach hospodárstva prostredníctvom modelu logistickej regresie. Účtovníctvo, resp. účtovná závierka ako súčasť včasnej identifikácie daňových subjektov podozrivých z podvodnej činnosti.