Predaj a kúpa podniku alebo jeho časti v reálnych hodnotách - Gášpárová, Eva
Kúpa podniku alebo jeho časti u kupujúceho. Kúpa podniku alebo jeho časti v jednoduchom účtovníctve. Kúpa podniku alebo jeho časti v podvojnom účtovníctve.