Pružné řešení ESA logistika pro společnost Wetra ČR - Hubička, Filip
Firma Wetra, dodávateľ potrieb pre dieľňu a domácnosť, elektrického náradia a záhradnej techniky navyšuje podiel tovaru v e-shope. V spoločnosti ESA logistika našiel partnera pre online predaj s rastúcimi požiadavkami.