Dlouhé soupravy sú efektivním řešením - Cempírek, Václav
Nákladná doprava. Dve jazdy dlhej cestnej súpravy nahrádzajú tri jazdy konvenčnej súpravy, zloženej z ťahača a návesu. Ich prevádzka netvorí žiadne zvýšené náklady na údržbu infraštruktúry a žiadne presuny tovarov zo železničnej na cestnú dopravu.