Agricultural Sector and Its Importance for the Slovak Economy: Structural Analysis - Bartóková, Ľudmila
Významná úloha poľnohospodárstva v slovenskom hospodárstve z hľadiska pridanej hodnoty a ukazovateľov hodnoty hrubého produktu. Poľnohospodársky sektor na Slovensku a jeho rozsiahle štrukturálne zmeny v posledných dvoch desaťročiach. Súčasná pozícia poľnohospodárstva v hospodárstve. Vplyv poľnohospodárstva na iné domáce a zahraničné odvetvia, zamestnanosť a pridanú hodnotu. Analýza poľnohospodárstva založená na input-output metodike.