Skrytý poklad daní a odvodov - Zeman, Jakub, 1995-
Obdobie finančných kríz núti národné vlády hľadať vnútorné limity daňových príjmov. Jedným z týchto fiškálnych zdrojov je aj eliminácia falošných živnostníkov, ktorí znižujú daňovo-odvodové príjmy štátu. Dôvody a vplyvy existencie falošných živnostníkov. Počet a kontrola falošných živnostníkov. Fiškálne vplyvy falošných živnostníkov.